Konu Başlığı: Özel mesaj sayisi
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 20.03.2007   #9 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169
Re: Özel mesaj sayisi

http://forum.zoque.net/guncelleme-ve...ponsor-uyelik/ adresine bununla ilgili bir konu gönderdim.

konu icinde yazilanlara da birkac ufak aciklama getirmek istiyorum:
  • bagis sistemi ne yazik ki ilgi görmedi, o yüzden bu uygulamaya gectigimiz haftalarda veda ettik.
  • aralik basinda yeni bir sunucuya gecmistik, fakat son haftalarda sunucu kritik degerlere ulasiyor. ama önümüzdeki 2-3 ay icinde daha üst bir makineye gecmemiz gerekecek. bu da büyük bir olasikla opteron ve 4 gb ram'lik bir makin olacak. zaten bundan sonraki durak büyük bir olasilikla 2. bir sunucunun devreye alinmasi olacak.... artan hosting masraflari, yeni kurulum ücreti bizi bekliyor.
  • Alıntı:
    ücrete tabi kişisel tanıtım kutucukları vs. konabilir
    bununla ilgili forumda üye statüsünde olan kullancilara anasayfada sunulan özel bir teklif var, ama henüz bir dönüsüm yok.
bu yüzden foruma yeni kaynaklar yaratmak zorundayiz ve su an icin reklamlara yönelmekten baska caremiz de yok. yayinlayabilegimiz sinirli reklamlardan da en fazla verimi almak istiyoruz, o da bu sekildeki reklam düzeni.