Alıntı:
mrtksn tarafından gönderilen mesaj:
HTML ve xhtml ikisi de plain text dir, ikisini de notepad ile açıp değiştirip kaydedebilirsin. bu yüzden PHP içinde xhtml kullanmışın, HTML kullanmışın hiç fark etmez;
xhtml ile HTML arasındaki fark tabi ki bir kaç yazım kuralından ibarettir. bir de işte biraz kodlama mantığı farkı var.
|
Iste bende bunu diyorum.Eger hata kontrol olayi olmasa aynisi.Yani xhtml de hata oldugunda
buradaki gibi uyari vermese senin de ifade ettigin gibi "xhtml kullanmışın,
HTML kullanmışın hiç fark etmez".Sadece bunu istiyorum.Bir kod satiri vardi (su an konunun acilmasindan benim icin baya zaman gecti cozume ulasamayinca biraktim o yuzden hatirlayamiyorum.) onu ekledigim zaman xhtml gibi davranioyrdu ama bu sefer
PHP kodlari calismiyordu
Alıntı:
s5prin tarafından gönderilen mesaj:
... tarzı üslubunla yardımcı olmaya çalışan insanları pişman edecek duruma düşürmen haliyle hoş karşılanmıyor.
|
Benim o mesajda amacim kimseyi rencide etmek degildi sadece
saf bir iyi niyet ile bir cozüm üretilemiyor."A biri mesaj atmis ne diyor icinde xhtml geciyor o geciyor bu geciyor ne biyorsam yazayim" mantigindan ziyade bu insan ne demek istiyor benim yazacagim cozum mu? diye dusunmesi gerektigini fark etmesiydi.
Saatin var mi diye sordugun biri "var" dedikten sonra yoluna devam etse nasil bi tepki verirdin?Ya da atiyorum
CSS ile yardim istedin adam "
CSS guzel bisi ben
CSS gordum benim
CSS`m var"

gibi bi mesaj atsa nasil tepki verirdin?Tabii buradaki ornekler abartili ama kapi ayni kapi.