Alıntı:
teknoemin tarafından gönderilen mesaj:
Tabii ki yazılımı kayırmak gibi bir niyetim yok ama kastettiğiniz şey koyuncu, arena, penta gibi firmaların veritabanı paylaşım XML dosyaları ise haklı olarak istemek durumundalar çünkü o firmalarda neticaretten talep ediyor. Ayrıca paket programın fiyatlarına bakarsanız XML siz fiyatı ile XML li fiyatı arasında baya bir fark var. Bulunduğum şehire seminere geldiler ve yazılımı tanıttılar. Şahsen işlevselliğini çok beğendim. Tabii ki bir üründen memnun olanda olacak olmayanda ama şu anda annediyorum ki en iyi alış- veriş yazılımı.
Saygılar
Teknoemin
|
Ben hiçbir firmayı eleştirmiyorum zaten. O firmanın en büyük referansından bahsediyorum

Panelinide incelemiş bulunmaktayım bahsettiğim firmanın kullanıcı adı ve şifresi ile.
XML desteğinden kastım arena, penta olayları değildi. Create edilen her
XML icin para odemekti ki ben en küçük bu problemden bahsettim. Ama tekrar tekrar üstüne basarak söylüyorum, bu kişi neticaretin en büyük referansı ve devamlı bu kişiyi arıyorlar neticaretten memnun musunuz seklinde. Yine bu kişinin dediğine göre sitedeki referansların çoğu bu kişi tarafından neticarete kazandırılmış.
Herneyse kim hangi yazılımı kullanırsa kullansın bence memnunsa
sorun yoktur.
Kolay gelsin...