View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 23.03.2007   #3 (permalink)
scriptMan

scriptMan's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 14
Re: forum üyeleri kendilerini tanitiyorlar

Alıntı:
cihangir tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
öncelikle basta yeni üyelerimiz olmak üzere herkese yeniden hosgeldiniz demek istiyorum.

bu bölüm ve konunun amacinin, kullanicilarin birbirlerine daha iyi tanimalarina imkan vermek, daha samimi bir ortam olusturmak. özellikle foruma yeni üye olan katilimcilarimizin burada kendilerini tanitarak, bu ortama ilk adimlarini atmalarina ön ayak olmak istiyoruz.

yeni katilimcilarimiz, bunun haricinde forum ve galeri kullanimi ile ilgili buraya, bize ulasmak icinse buraya bakabilirler.

o zaman ilk ben basliyorum:

su an freelancer olarak calisiyorum. uzmanlik alanim mimari tasarim ve sehir planlamaciligi. web tasarimi ve internet teknolojileri yakindan ilgileniyorum. fransiz arabalarina ve Mac'lere karsi zaafim var. 8 senedir de forumu takip ediyorum

heyo, ben geldimmm, eller havaya... tarzi mesajlari lütfen gönderilmesin. kimse yarismacilara da basari dilemesin
Güzel düşünülmüş ilk anda gülümsememe yol açsada çok hoş bir bölüm olacağı kesin

Şu anda interaktif bir ajansta uygulama geliştiricisi olarak çalışıyorum. bir miktar biyomedikal okudum, ondan sonra işletme okurken şimdilerdede fotoğraf için hazırlanıyorum

Programlama ile yaklaşık 12 yaşında ilgilenmeye başladım ve o zamandan beri bilgisayar ile evliyim diyebilirim Bu konu üzerine zaten kız arkadaşımla yoğun tartışmalar yaşamıyoruz değil

Burayı çok seviyorum, ve forumun geneline karşı duygusal bi bağ hissediyorum. İyi ki varsın Zoque

"yarışMacı arkadaşlara başarılar" diyimde tam olsun, cihangir beni kovsun