View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 23.03.2007   #11 (permalink)
s5prin

s5prin's Avatar

Yer: istanbul
Re: forum üyeleri kendilerini tanitiyor

Merhaba, ismim Serkan.

İlk bilgisayarım 286 DX'dı ve ilk öğrendiğim komut Ms-Dos 5.0'ın "dir" komutuydu. Tahmin edilen süreçten sonra Anadolu Ünv. bilgisayar Programcılığı'ndan mezun olaraktan, yurtdışına koştum. Doğu Avrupayı bitirdikten sonra uzak doğuda da biraz gezerek, "dünya barışı için her kıtadan bir kız arkadaş" misyonumu bitirdikten sonra yurda döndüm.

Ancak bu arada kötü birşey oldu ve geleceğimde bir plaza insanı olacağımı görerek mesleğimi bırakma kararı aldım. Şu anda başarısız bir girişimci ruhumla tekstil sektöründen ekmeğimi kazanmaya devam ediyor, bilişimi işimde bir araç olarak kullanıyorum.

Hepiniz gibi diğer bilgi teknolojilerinden az çok fikir sahibi olsam da web uygulamaları, e-ticaret projeleri, kullanılabilirlik ve kullanıcı davranış bilimleri genel ilgi alanlarım.

Özel hayatımda motosiklete biniyorum (racing), sigara kullanmıyorum, tahmin edileceği üzere gezmeyi seviyorum, içki ve bilimum türevlerini içiyorum. Kendime ait bir web sayfam yok. Zevk için İspanyolca öğrenmek istememe rağmen, iş için Almanca öğrenme gereksinimi canımı sıkıyor.