1980 de askeri bi darbe olmuş, birkaç ay sonrasında da ben doğmuşum. O günlerden bu günlere epey şey değişti tabi. Değişmeyen tek şey hala doğduğum kent olan Antalya'da olmam. Eh, kolay değil öyle bu kenti bırakıp gitmek. Yaratıcı biriymişim bu arada, annem öyle diyor (:
web arayüz çalışmaları,
flash uygulamalar, senaryo ve kısa film gibi çalışmaların benim hizmet alanıma girdiği söyleniyor. Görsel tasarım konusunda yaratıcı performans sergilemek en iyi yaptığım iş sanırım.. Ve bunu ileride paraya dönüştürmek için uğraşıyorum.
Uzun ve sıkıntılı geçen bir eğitim hayatından sonra mühendis diplomamı elime aldım. Şu an onu yırtmamak için kendimi zor tutuyorum (: tahmin edeceğiniz gibi çok tembel bir öğrenciydim. Ama sanırım yaratıcılığımda bundan kaynaklanıyor
Önümüzdeki on yıl içerisinde Maldivlere yerleşerek hayatımı orada devam ettirmek, dünya çapında
freelance işler yaparak para kazanmak ve yeterli parayı çıkardıktan sonrada uzun metraj film çekerek yönetmenlik kariyerime başlamak için türlü planlar hazırladım. şu an onları hayata geçirmek için uğraş veriyorum.
Askere bi gidebilsem, başlıcamda
Zoque ortamına selamlar,
Tamer