View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 30.03.2007   #3 (permalink)
Miolnir

Miolnir's Avatar

Yer: İzmir
Re: After Effects'te Takılma Problemi

Selam Punisher999
Başlığı açarken 2 kere düşündüm, İngilizce kullandım çünkü takılma problemi olarak türkçe kaynaklarda birşey bulamadım; creativeCow forumları hariç... Bu tarz bir sorun yaşayan olursa isminin ne olduğunu bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca bir zaman harcayarak bu problemin "flick" denilen bir sorun olduğunu öğrenebilsin herkes, çünkü ben bunu öğrenmek için zaman harcadım. Mesaj kısmında da türkçe açıklamasını yaptım.

Burada size flick problem diye sorduğumda anlayabileceksiniz, çünkü bir sorunla karşılaştığınızda ingilizce ismini bulmaya çalışıyoruz hemen; ben öyle yapıyorum ne kadar fazla kaynaktan ararsam o kadar kolay bulurum diye..

Herneyse bakış açım buydu fazla uzatmayayım.

2 tane resim gönderiyorum; projenin GUI (Grafiksel Kullanıcı Arayüzü) ve Export (Dışarıya aktarma) ekranından.
Bu görğntülerden birşey çıkarmı tam emin değilim, belki bir ipucu vardır.

NOT: Bilgisayarda video render alırken herhangi bir hatadan dolayı (CPU yetersiz kalır, FPS hızları footage ile aynı değildir, vs) normalde FPS hızına göre her saniyede misal 25 kare iken, oluşan problemden ötürü 24 tane kare atar 25. karede 24.cü karenin aynısını atar. Sonuçta elde ettiğiniz video çıktısında takılmalar, kare atlamalar yaşarsınız akışkan geçişler olmaz. Bunun gibi bir problem ile karşılaşırsanız buradaki yazılar işinizie yarar umarım.
Ekli Dosya(lar)
Dosya Uzantısı: jpg ss1.jpg (102.8 KB, 9 defa görüntülendi)
Dosya Uzantısı: jpg ss2.jpg (67.5 KB, 7 defa görüntülendi)

Mesaj Miolnir tarafından 31.03.2007 (10:14) yeniden düzenlendi.. Açıklama: resim yükleme
Miolnir şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin