Merhaba,
Açıkcası birazcık utanıyorum. Zoque forumun adına senelerdir aşinayım. Üye olalı da bir hayli oldu aslında. Ama hala Türk webmaster'ların ve webmaster olma heveslilerinin en mühim buluşma noktalarından biri olan bu güzel mekanda kendime bir yer edinmedim. Bu yüzden kendimden özür diliyorum.
Aslında forumların bu tür "tanışma" kaynaşma bölümlerini hiç ciddiye alan birisi değilim. Belki kendimi tatmin etmek için yazıyorum şu an bu satırları da. Ayıp ettiğimi düşünüyorum Zoque'a. eheh.
Bundan sonra daha çok ilgileneceğim, acayip aktif olacağım, ortalığı dağıtacağım iddiasında değilim. Çünkü tasarım ve
web programcılığına olan ilgim, hayatımı bu yolla idame ettirdiğim manasına gelmiyor. Aslî bir işim var.
Hayatımın son 7 senesinde benim için çok büyük önem arzetmiş "
internet"in sadece kullanıcısı değil, "kullandırıcı"sı (o ne be) olmaya karar vereli 2-3 sene oluyor.
En nihayetinde.
İşletmecisi olduğum bir
site yok henüz ama üzerinde çalıştığım bir proje var.
www.oyunyolu.net 'in tasarımı şahsıma ait mesela.
www.mustafaarmagan.com 'u ben tasarladım.
www.musaviriz.biz , bir
flash macerasıydı.
www.canerkitabevi.com/css var gösterebileceğim.
Bunların dışında onlarca yarım bıraktığım uğraşı var.
No Table ekolündenim.
web sayfası layout'unda
CSS kullanıyorum. Table'larla yapılmmış bir
site, tasarımı ne kadar hoş olursa olsun, benden en başta eksi puan alıyor. Tasarım aşamasında Fireworks ile önce bir grafiksel çalışma yapıyorum. Ondan sonra işi
CSS'ye döküyorum.
İşime yarayacağı kadar
PHP-
MySQL biliyorum. Devasa portallar yapacak kadar değil ama
Her neyse. Oturup bu yazdığımı kim, ne zaman, neden okur bilmiyorum ama ben yazdım. En azından siftah olmuş oldu
Cümleten selamün aleyküm.