View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 27.04.2007   #13 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169
Re: Playstation bölümünün açılması hakkında

site yayincilarindan gelen istek üzerine, katilimin azligi ve üyelerden gelen tepkilerden yola cikarak bölümleri bu sabah kaldirdik.

Benim yine de belirtmek istedigim ufak birkac nokta var:

Yenilikler denememiz, hatalar da yapabilmemiz icin bize bir sans, oynama payi verin. Hic kimseye birseyi zorla kabul ettirme niyetinde degiliz. Fakat bir konu hakkinda sayfalarca tartisarak cözümsüz bir halde birakmak yerine, denemek ve olmadigini görerek sonlandirmak her zaman benim sahsi tercihim. Bu olayda da oldugu üzere.

@tuncau: Sogumak bu kadar kolay olmasin lütfen. Sana ve senin gibi kullanicilara ihtiyacimiz var. Eger istiyorsan birgün MSN üzerinden konu hakkinda daha genis bir sekilde konusalim.

Alıntı:
Ve özellikle forumda yapılacak değişikliklerin, yaptık şimdi tartışalım şeklinde değil de yapılmadan önce tartışılması gerektiğini düşünüyorum, eğer birlikte birşey yapacaksak.
3 gündür forum sayfalarinda belli bir mesaj sayisinin üzerinde olan kullanicilara gösterilen özel bir duyuru var. Henüz daha bir geri dönüsüm alamadim. Sorunca da söylemiyorsunuz

Son olarak herkese öneri ve elestirileri icin tesekkür ederim.