View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 28.04.2007   #16 (permalink)
automatisch

automatisch's Avatar

Yer: Istanbul,TR
Görsel: 38
Re: Playstation bölümünün açılması hakkında

Alıntı:
cihangir tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
3 gündür forum sayfalarinda belli bir mesaj sayisinin üzerinde olan kullanicilara gösterilen özel bir duyuru var. Henüz daha bir geri dönüsüm alamadim. Sorunca da söylemiyorsunuz
hani ben var mıyım bu grupta onu bile bilmesem de forumun yeni - biraz daha karmaşıklaşan - yapısı içerisinde görülmeme olasılığı da oldukça fazla

bi de şimdi gerçekçi olmak lazım, 5-6 sene evvel de zoque süper türkçe konuşulan, mesaj kalitesi bugünkü kadar yüksek bi forum değildi. hatta scottjr bi mesajında, o eski daha kaynaşık günleri özlüyorum demişti, hatırlayanlar hatırlayacaktır. o yüzden forumun bir takım maliyetleri içerisinde ben anlayışla karşılamaya çalışıyorum bu durumları ve ihtiyaç olan biraz zaman diyorum.

bi de @fatihturan'a bir sözüm olacak. örneğin small talk daha serbest bi bölüm, orada ben ps3 ile alakalı konular açsaydım mesela bu birleşmenin olmadığını varsayarak, gene yeni mesajlara bakınca bir sürü ps3 konumuz olabilirdi.

bu arada katılıyorum, bende zoque'un genel konularıyla alakalı mesaj/konuları görmek için giriyorum. ps3 konuları sadece aşağıya daha çok scroll ettirmemi sağlıyor. ama belki yönetim buna bi çözüm bulur, ne bileyim şu konuların hepsini ignore et gibi. bilemiyorum çok mu sallıyorum

sevgiler.

_blog : www.interaktifhareketler.com - "memleketten advergame havadisleri"
automatisch şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin