Konu Başlığı: Karegen.com ??
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 01.05.2007   #33 (permalink)
Dryope

Dryope's Avatar

Yer: Bursa
Re: Karegen.com ??

Alıntı:
Esquivo tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
valla yaklaşım falan göremedim karegendeki sitem hacklenince...
müşteri hizmetleri sıfır, hatta parayı aldıktan sonra kimse müşteriyi pek sallamıyor, bir sorun çıkarsa İLLA biz sıkıştıracağız ki sorunu halletmek için uğraşsınlar...amatör bir müşteri olarak, işini gerçekten bilen Türk firmalarına o kadar para veremeyeceğim için işini gerçekten bilen yabancı hosting firmalarıyla çalışmayı tercih ediyorum... [karegen, işini bilen Türk firmalar arasında kesinlikle değildir]
bir de utanmadan KDV almasını biliyorlar peki herhangi bir şekilde fatura yolladılar mı yok bu da yok...
genel konuşayım, bir firma ya da biriyle ilgili bir anormal durum yakalarsam artık hiçbir şekilde güvenemem...
Sitenin hacklenmesi konusuna bir şey diyemeyeceğim sonuna kadar haklısın bu konuda sitenin güvenliğini sağlamak Karegen.com'un görevleri arasında (belirli kurallar çerçevesinde).

Parayı aldıktan sonra müşteriyi sallamıyor illaki sıkıştıracağız cümlesine katılmıyorum, Karegen'in işleyişinin ne olduğunu çok iyi bildiğimden çözülmeyen müşteri şikayetinin olmadığını adım gibi biliyorum.

[karegen, işini bilen Türk firmalar arasında kesinlikle değildir] reklam olacaksa olsun Karegen Türkiyede alan adı tescil ve web bulundurma hizmetini ekbir yazılım (k.p.) kullanmadan online olarak gerçekleştiren tek firmadır.

Utandamadan KDV alıyorlarda ne demek ?? Türk vatandaşı değilmisin sen, öğretmedilermi yol su olarak geri döneceğini ??? Fatura adresine ulaşmadıysa talep edersin bilgilerini iletirsin şu ana kadar yapmış olduğun alışverişlerin yapmış olduğun tarihlere ait (özellikle belirtiyorum hiçbir firma geçmişe ait fatura kesemez) faturaları adresine gelir.

Eleştiriye evet, b.. atmaya hayır diyenlerdenim.

Bu mesaj kişisel kimliğimle gönderilmiştir.
Dryope şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin