Alıntı:
s5prin tarafından gönderilen mesaj:
Benim de aklıma bu konuda bir başlık açmak geçmişti ama takıntılıyım galiba diye vazgeçmiştim
Tespitim; bu reklamlardan en çok zarar görecek olan Cem Yılmaz'ın kendisidir. İmajı ve saygınlığı yerlerde sürünen bir şirketin bu değerlerini artırmaya çalışırken kendi imajı ve saygınlığının şirketinkine yaklaşacağını unutmuş olmalı. Sıcak suya buz atmak gibi, çok beklerse ikiside oda sıcaklığına döner.
|
Cem Yılmaz olaya profesyonelce yaklaşmış.İşi gereği,yapılması gereken neyse onu yapmış.
Şöyle olsaydı ; " Kusura bakmayın,sizin imajınız halk içinde çok kötü bir durumda.Bu yüzden,ne şirketinizin ne de herhangi bir ürününün
reklamını yapamam"...Bu hiç kimseye yakışmaz.Sadece yapıcağına inandığın işi yapmak en doğrusudur.
Görsel olan reklamları güzel.Geçenlerde Seda Saya'nın
programında gördüm.Kosla'yı tanıtır gibi tarifeleri tanıtan bir kız vardı.
Cem Yılmaz'a gelince,Opet reklamların da çok iyiydi.Türk
Telekom'da neden böyle sahne performansının çekimi yapmış anlamadım.Bazıları güzeldi.Ortaokul problemi çözen çocuğu falan canlandırmış.Ama ne biliyim;opet'ten sonra daha iyi bişey bekliyodum.En azından Doritos - Opet çizgisini devam ettirmesi iyi olurdur.
Ayrıca kim yazdı hatırlamıyorum ama,Cem Yılmaz'ın aldığı para pek ilgi konusu olmaması lazım.