Konu Başlığı: 1&1 Host
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 06.05.2007   #2 (permalink)
arsende

arsende's Avatar

Yer: Istanbul
Re: 1&1 Host

Alıntı:
Bathory tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Selamlar,

1&1 hosting firmasını deneyen kullanan yada daha önce duyan var mı acaba? hosting ücretleri ve özellikleri baya uygun geldi, Google reklamını görmüştüm orada 3 milyon kullanıcısı olduğundn bahsediyordu, ayrıca siteyi biraz dolaştım profesyonel bi firmaymış gibi geldi, ama nedense ismi biraz güvensizlik yarattı sanki yeni türeyen genelde ismi dotlu cotlu firma izlenimi verdi. Alan olarak büyük bir çalışma barındırabileceğim bi site arayışındayım verdiğim paraya değilde upload ve düzenleme için ayıracağım vakti düşündüğümden eğer kullanan yada daha önce duyan varsa bilgi edinmek isterim

Teşekkürler.
1&1 hosting eskiden sadece ABD ve Canada üzerinden müşeti alıyordu artık tüm dünyadan müşteri kabul ediyorlar, oldukça büyük bir firma, Abd en çok tercih edilen ve güvenlir hosting sağlıyorlar, daha önce bir şeyler almak istedim ama Türkiye'ye satış yapmıyordu ancak şimdi başlamış güzel bir gelişme..

Lokasyon Abd olunca hızdan kaybediyoruz ama proje büyüklüğü ve aylık trafik olarak baktığımızda yabancı hosting firmaları ekonomik ve tercih sebebimdir. 1&1 Abd ve İngiltere'de kendini kanıtlamış bir firmadır.

Teknik detaylar konusunda henüz bir bilgim yok ama firma güvenilir.
arsende şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin