Konu Başlığı: spam yapan kurulus/kisiler
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 10.05.2007   #402 (permalink)
s5prin
 
s5prin's Avatar
 
Üyelik Tarihi: 16.12.2006
Yer: istanbul
Yaş: 26
Mesaj: 470
Re: spam yapan kurulus/kisiler

Pelin Selvi
pelin@1spor.com

Alıntı:
Received: from mail.buyservers.net ([69.59.26.51])
by cluster.natrohost.com (MX3 Natrohost mail server v1.05) with ESMTP (SSL) id OAN62950
for <info@xxx.com>; Thu, 10 May 2007 00:56:50 +0300
Received: from SURBE ([69.59.16.70])
by mail.buyservers.net (BuyServers mail server) with SMTP id MYI84799
for <info@xxx.com>; Thu, 10 May 2007 00:55:14 +0300
From: "Pelin Selvi" <pelin@1spor.com>
Subject: Kanka baksana adamlar ne =?ISO-8859-1?Q?yazm=FD=FE=3F?=
To: info@xxx.com
Date: Thu, 10 May 2007 00:55:14 +0300
X-Priority: 3
X-Library: Indy 9.00.10
Alıntı:
XXX Kanka baksana aþaðýdaki linkte söylenenler doðru mu? Baktýktan sonra beni haberdar edersen sevinirim. http://www 1spor com

Not: Ben inanmadým ama belkide doðrudur.

Hadi görüþürüz. Pelin
Çok yaratıcı olmuş, az kalsın tıklıyordum.
__________________
imzaya sponsor
s5prin şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin