Benim de bu gün haberim oldu ve çok şaşırdım.Çünkü önceden böyle bir şey yoktu,belli saate kadar sıkı güvenlik olur sonra serbest bırakırlardı,ama bu sene nedendir bilinmez,(sanırım üniversite maddi sıkıntı çekmekte

) girişler yabancılara paralı hale getirilmiş.(5 ytl) Yaptıkları bu davranışı kınadığımı söylemek istiyorum.Ayrıca bu gün yaşadığım garip bir olayıda anlatmak istiyorum, okuldan çıkıp yemek yedikten sonra bir su alıp okula giriyordum ki güvenlik görevlilerinin engeliyle kaşılaştım,
sorun ne peki, elimdeki su başka markadanmış şenlik sponsoru başka marka olduğu için o suyla okula giremezmişim.Elimdeki suyu ordaki sponsor marka suyla değiştirmek istediler ben de değiştirmek istemediğim için beni okula almadılar inat olarak suyu bitirip öyle girdim okula.Bu arada hatırlatırım sponsor marka su içeride 1 ytl ye satılıyor.Ne kadar saçma bir uygulama olduğuna artık siz karar verin, ben hiç bir mantıklı yanını bulamadım.Lütfen ankara üniversitesinin yaptığı bu uygulamayı her kese anlatın.
Hala böyle bir olay yaşadığıma inanabilmiş değilim.Eminim siz de okuyunca şaka yaptığımı zannedeceksiniz ama trajı komik bir gerçek.