View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 11.05.2007   #4 (permalink)
Darksist

Darksist's Avatar

Yer: İstanbul
Re: Ankara Üniversitesi Bahar Şenliği

Alıntı:
deccal tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Hala böyle bir olay yaşadığıma inanabilmiş değilim.Eminim siz de okuyunca şaka yaptığımı zannedeceksiniz ama trajı komik bir gerçek.
Birde bunu oku istersen:

Mustafa Kemal Ünivesitesi 2007 ve daha öncesinde sürekli olarak bu etkinliklerde giriş ücreti alıyormuş ve komik olan ücreti kendi öğrencilerinden de alıyor olmasıydı, öğrencilerden 5, diğer türlü 7 ytl ödeyerek giriyordunuz. Böyle bir uygulamanın varlığını duyunca çok şaşırdım ve kimse de buna tepki göstermiyordu, belki etkin-siz-lik o kadar vahim bir hal almıştı ki buna bile razıydılar. Ayrıca öğrenci topluluklarına stand açmak içinde izin verilmedi zira 5 günlük stand ücreti 1500 ytl idi. Organizasyon firması sponsorlar ile getirdiği sanatçıların ücretlerini çıkardı ve ortalama günlük 2000-3000 kişilik bilet satışları da yanına kar kaldı. Ayrıca 2.öğretim öğrencilerinin derslerini sabaha aldılar ve 40 kişilik sınıflarda teorik olarak 80 kişiyle (teorik diyorum çünkü 2. öğretimdekilerin çoğu devamsızlık haklarını kullanmak zorunda kaldı/bırakıldı) ders işlendi.

Öğrencisi için düzenlediği şenliklerde aynı zamanda öğrencisini -tokatlamayı- da başaran mükemmel bir etkinlik gerçekleştirdiler.