Alıntı:
soul tarafından gönderilen mesaj:
O dosyalar tempte tutulur oradan yuklenir. CSS ve JS lerin external oldugunu varsiyiyorum ama hemen soyleyeyim o buyuklukte br aa sayfasi normal bir site ciin kabul edilemez bir buyukluk.
Ikincisi HTTP compression uygularsan CPU derdin yoksa cok bandwith inanilmaz derecede duser. Sonucta resim vs. degil JS, CSS ve HTML yukluyorsun. Cok fazla fark edecektir. %60-70 compression CPU ya da cok az ek yuk bindirir.
Soruna gelince !
Heeeey cozuldu! gercekten de sorun ANSI ve UTF8 olayindaymis. Akla gelmeyecek bir durummus, tum arkadaslara ve zoque forumuna bir gizemi daha cozdugu icin tesekkur ederim
UTF8 ve ANSI kimin aklina gelir ya? Merak ettim siz ne kadar surede bu olayi cozdunuz 
|
Teşekkürler Ferruh Mavituna
Sanırım localde baktığımdan tam boyutları görüyorum ama nette bir sitede FF/ developerbar / Information / View Document Size dediğimde 50 kb (263 kb uncompressed) gibi raklamlar alıyorum (başka siteler) DB nedeniyle henüz net'e atmadım siteyi.
Üsteki değer anasayfa değerleri zaten en önemlisi anasayfa! iç sayfalarda oran baya düşüyor. 520 kb'ye kadar çektim zorluyorum
Vaktin olursa HTTP compression konusunu açarsan sevinirim sunucu taraflı olsa gerek (CPU harcadığına göre) bende araştırayım hemen..
Benim ilk
sorun hayla çözülmedi tüm JS çalışıyor bir orda aksilik var sadece FF de link:
#post176933