Oraya teknik bir
grafik veya animasyon hoş olmayacaktı derken haklısınız. Üstteki başak ve alttaki çayır fotoğrafları da alakasız duruyor. Yani sitenin bütün konsepti yanlış olmuş. Kusura bakmayın, yorum istediniz ben de ne düşündüğümü yazıyorum.
site bana gübre fabrikasını çağrıştırıyor.
Ayrıca nevigasyon hiç iyi değil. Üstteki başlıklarda üretici markaları var. Onun yerine "tractor parts" veya "Product Line" menüsü olsaydı, onun altında marka seçimi olsaydı daha kullanışlı olurdu. Şu anki haliyle üstteki Massey Ferguson linkini tıklayınca açılan sayfada ne olduğu bile anlaşılmıyor. Ortada bir başlık falan yok. Ne üretiliyorsa alt alta koyup liste yapmışsınız. Bir gruplandırma ve nevigasyon yok.
Massey Ferguson'un veya Ford'un birsürü traktör modeli yok mu? Hangisinin parçaları bunlar? Aradığım şeyi bulmak için o küçük resimleri teker teker tıllayıp her birinde ne yazıyor araştırmam lazım. Ben size, "bu fabrika Fordun şu modelini, şu parçasını üretiyor mu?" desem siz de cevam veremezsiniz başkası da veremez.
Örneğin
bu sayfada ürünleri kategorilere ayırıp
menu oluşturmuşlar. Ürünlerin fotoğraflarını koymuşlar.
Bu sayfada ise önce marka sonra o markanın modelini seçme imanı var. Böylece aradığın ürün var mı kolayca görebilirsin.
Tasarladığınız sitenin konsepti ve nevigasyonu hatalı.