mevzuyu kişiselleştirmeden açıklama getirmeyi doğru buluyorum.
her üretim bir mühendislik süreci tarafından kontrol edilen bir disipline tabidir. elbette ürünün sizin adınıza verilen karar ile işinizi görecek şekilde kalması da bir sonuçtur(yeter sonuç olmasa bile). kaldı ki kimse böyle bir ürünün varlığını inkar edemez ya da yadsıyamaz.
Fakat halihazırda tüketicinin çok ta bilmediği bir ürünün üretilmesi piyasa adamı olarak tanımlanan güruha altında çok sularını akıtabilecekleri bir mecra sunar. Analizden, dokümantasyondan, kod kalitesinden bi haber olan kişi elbette size "
bunlara ne gerek var abi, ben yaptım oldu, aha çalışıyor, Google da da üstteyim" mantığı ile bir sonuç sunabilecektir.
Serbest piyasa ekonomisi hakim olduğu müddetçe ve üreticiler için akreditasyon sağlanmadığı sürece bu önlenemez bir durum. Çünkü o arkadaşın e-ticaretten anladığı 3
form,
XML tabanlı bir servisin çağırılması access le birlikte
Microsoft'un geliştirme lisansı ile sunduğu bir
veri tabanı modelinin yetersiz Türkçe çevirisidir. Bunları birleştirecek makalelere de çok şükür
Google vasıtası ile ulaşılabilir. E
al sana e-ticaret. Tabiki tüketici de eğer yeterli donanıma sahip değil ise (kaldı ki bu ayıplanan ya da eksik görülen bir durum değil) süper bir pazar, üstelik kazık da yemezsiniz, elhamdülillah.
Özet ile özel yazılım geliştirme halihazırda bir mühendislik uğraşıdır. Cehaleti erdem gibi gösterip kimse bu disiplini kınamamalı, açıp okuyup öğrenmeli.
Peki e-ticaret nedir diye bakıp öğrenmek isteyenler için : bu uygulama developer lisansı ile açık kaynak kodlu
Paypal eCommerce
site Starter Kit :
http://www.asp.net/downloads/starter....aspx?tabid=62
Microsoft starter kit olarak verdiği bu uygulamada bağımlılıklar hariç olmak üzere 28,195 satır kod geliştirmiş ve bunun %8'i kod dokümantasyonu, 160 ayrı kod sayfası mevcut.