Konu Başlığı: Hazır E-Ticaret Paketleri
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 06.06.2007   #10 (permalink)
mow

Yer: İzmir
Re: Hazır E-Ticaret Paketleri

ama işte burada kaçırdığın bir nokta var, bahsettiğin yazılımı birileri oluşturmuş, başkalarının kullanması ve kendine göre özelleştirmesi için sunmuş elbetteki, mecburen, başarıya ulaşması için bir dökümantasyona sahip olmalı. eğer ben bir yazılımımın kaynak kodunu açık şekilde dağıtacaksam ve benim amacım bunun başka yazılımcılar tarafından kullanılıp test edilmesi ve geliştirilmesi ise ben de mecburen bir dökümantasyon yazarım. fakat benden sonra bir üç beş yazılımcı bununla uğraşacaksa, bu tip şeylere gerek yok diye düşünüyorum. şunu da eklemek istiyorum, satırla sütunla bir yazılım değerlendirilecekse, satır saymak değil, ne kadar az satırla ne kadar çok iş yaptığına bakmak lazım.

kuduk ben mevzuyu kişiselleştirmiyorum, bilirkişi edasında yazdığın için (yanlış anlama aman üslup bakımından diyorum), yani kesin ifadelerle net rakamlar verdiğin için, ben de bunların yanlış olduğunu düşündüğüm için yazdım belki yazında "bence onca şunca" kullansaydın ben duruma hiç itiraz etmezdim ve elbette haklısın, kod kalitesinden bihaber olan, kendini eksik hissettiği halde tamammış gibi sunan insanlar bu konunun konuşulmasına sebep oluyor.
mow şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin