Konu Başlığı: Tüketici hakları sorunum
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 12.06.2007   #1 (permalink)
wanadoo

wanadoo's Avatar

Yer: li yersiz
Tüketici hakları sorunum

14.01.2007 tarihinde Vitrin teknoloji center'dan creative zen vision m:30 gb mp3 çalar almıştım. üründen çok memnundum hiç sorun yaşamamıştım ta ki 25.05.2007 tarihine kadar. dolmuşta okuldan gelirken mp3çalarım cebimdeydi,müzik dinliyordum sesini kısmak için cebimden çıkardığımda ekranın sol alt tarafında parmak izine benzer siyah bir leke gördüm.o gün içinde hemen Vitrin teknoloji center teknik servisine ürünü geri götürdüm.ürünü aldılar,Istanbul merkeze yolladılar. bugün (12.06.2007) teknik servisten öğlen saat 1 civarı aradılar ürünün istanbulda olduğunu tamiri için 250$+Kdv gerektiğini söylediler.resmen şok oldum. ekran çizilmesin diye üstündeki jelatini bile çıkarmamıştım satış sonrası hizmet dedikleri bu mu?

ürünü 14.01.2007 tarihinde Vitrin teknoloji center'dan 509 ytl'ye almıştım ki zaten yenisi şu an 480$(kdv dahil) falan ediyor.

not: teknik servisteki adam ekranın garanti kapsamı dışında olduğunu söyledi , ürünü düşürmedim.

ne tavsiyede bulunursunuz?
yardıma ihtiyacım var.

tüketici derneklerine mail attım birazdan da tüketiciler birliği konya şubesine gidip derdimi anlatmaya çalışacam eğer olmazsa son olarak sanayi ve ticaret bakanlığına başvurmamı tavsiye ettiler.

Mesaj wanadoo tarafından 12.06.2007 (14:14) yeniden düzenlendi.
wanadoo şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin