Alıntı:
rgs | sessiz tarafından gönderilen mesaj:
Merhabalar, yine ben.
domain konusunda ufak bir araştırma yaptım ve elde ettiğim sonuçlar doğrultusunda Natro'yu kullanmaya karar verdim ve bunun üzerine domainimi de aldım.
Fakat bana sorun çıkaracak gibiler.
Üye olmadan önce koşulsuz olarak bazı ücretsiz hizmetlerden yararlanacağım ima ediliyorken [ tık], üye olduktan sonra dns sunucularını ns1.natrohost.com şeklinde değiştirmem gerektiğini, bu işlemden sonra domainimi kilitleyebileceğimi söylüyor. Ama ben farklı bir hosting kullanıyorum. Yani domain kilidi şuanda açık.
NOT: Yukarıda verdiğim linkteki ücretsiz hizmetlerin birçoğunu kullanabilmem için, dns 'ns1.natrohost.com' olmak zorunda.
Yanlış mı yaptım acaba? 
|
Merhaba, acikcasi daha önceki mesajimda da dedigim gibi ben tescilet.net i kullaniyorum ve orada ücretsiz servisleri kullanmak icin sirket dns lerini kullanmaniz gerekmiyor.
Alıntı:
Allback tarafından gönderilen mesaj:
Şimdi bu firmalardan hangisi tescili satın alanın üzerine yapıyor. İsimtescil.net'i kullanmayı düşünüyordum, fakat bunun tam bir açıklamasına rastlayamadım, Lütfen biri beni aydınlatabilir mi ?
|
Büyük cogunlukla hepsi bu sekilde hizmet veriyor diye düsünüyorum, en azindan kendi calistigim firmada bu bu sekilde oluyor,
domain tescil etmeden önce verecek oldugunuz
domain profiline tescil isleminde kullanmak istediginiz, isimleri ve adresleri yazabilyiorsunuz ki bildigim kadariyla az öncede yazdigim sekilde bir cok sirkette bunun bu sekilde oldugunu düsünüyorum.