aşağıdaki uzun yazının fragmanı:
1. Zoque forum Sinema Etkinlikleri: TRANSFORMERS Zirvesi
tarih : 7 temmıuz 2007 cumartesi
saat : 18:30
mekan : mecidiyeköy - şişli cevahir / megaplex sinemaları
buluşma saati : 17:30
buluşma mekanı : mecidiyeköy meydanındaki durakların arkasındaki simitçi
aşağıdaki uzun yazının kendisi:
sinema grubundaki
transformers başlığı altında iyi kötü bir muhabbet döndü. daha da güzeli transformers severleri kendini bir şekilde belli etmiş oldu. :) ki bununla da kalınmadı ve @hayalet; aslında uzun süredir aklımda dönüp dolaşan bir konuyu dillendirmiş oldu..
evet..
forum olarak sinema etkinlikleri yapmamızın güzel olabileceğini düşünüyordum belli bir süredir. aslında bana bakmayın :) bu konuda biraz deneyimim mevcuttur. 2003 yılında matrix reloaded filmiyle anet haber gruplarının sinema bölümünde zirvelere başlangıç vermiştim. gel zaman git zaman değişik filmlere gittik, eğlendik vs. burada da işte böyle bir alışkanlığın en azından başlaması taraftarıyım.
transformers filminin de bu iş için çok iyi bir örnek olacağını düşünüyorum. malum sinema zevki kişiden kişiye değişen acaip bir organizma :) hal böyle olunca herkesin seveceği ortak bir film bulmak zor olabiliyor. böyle büyük bütçeli filmlerin içinde bol harman olunca herkes birşeyler bulabiliyor. riski daha az. ne göreceğini az çok tahmin edebiliyorsun. yani böyle bir zirvede "kahrolsun hollywood, lanet olsun cgi teknolojisi" diyebilecek bir insanın olması da zor olacaktır tahmin edeceğiniz gibi :) ha zirveyi basmak isteyen olursa o başka :P
kaba taslak bir plan yapmak gerekirse;
film 6 temmuz cuma günü geleceği için,
7 temmuz cumartesi akşamüstü saatlerinde (filmin saatini buraya en geç 6 temmuz gecesi yazabilirim ama gelmek isteyen zaten belli bir saat aralığını gözden çıkaracaktır nasıl olsa) rahatça izleyecebileceğimizi düşünüyorum. (aslında pazar gününe de aktarabiliriz ama genelde ertesi günden dolayı insanlarda pazartesi sendromu oluştuğu için, ister istemez bunu pazar gününe ve filme bulaştırmış olacaklardır..)
sinema seçimine gelirsek; önceki deneyimlerimden de yararlanarak
Mecidiyeköy Cevahir içindeki megaplex sinemasının çok uygun olacağını düşünüyorum. orada film izlemek gerçekten çok güzel oluyor ve bilet konusunda
sorun yaşamıyoruz. ayrıca mecidiyeköy (anadolu yakası da dahil) bir çok semt için kolay ulaşılan merkezi bir konuma sahip biliyorsunuz.
filmden de (atıyorum saat 19:00 seansı diyelim)
2 saat önce mecidiyeköy meydanında (atıyorum simit sarayı) buluşup muhabbet edebiliriz. :)) filmden sonra da duruma göre ya dağılırız ya başka bir yere gidebiliriz.
aklına yatan, büyük bir yüzdeyle gelirim diyen (nasıl olsa en son cuma günü teyitleşiriz) herkes adını aşağıdaki listeye ekleyip onu kopyalayıp mesaj geçerek bildirebilir. ben en son durum listesini cuma günü buradan alıp akşam (satıyorlarsa tabi) yada cumartesi sabahın köründe daha ibibikler ötmeden biletleri salonun en güzel yerinden satın alacağım. sizlerle sonra hesaplaşırız. tabi "film güzel çıkmazsa ödemem" gibi bahaneleri kabul etmiyorum :p
üff amma uzun yazmışım...
1. Zoque
forum Sinema Etkinlikleri: Transformers Zirvesi
katılım listesi:
1- yassax
2- ...
3- ...
4- ...
...
..
.
.