Konu Başlığı: escrow hakkında bilgi...
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 27.06.2007   #18 (permalink)
oky

oky's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 12
Re: escrow hakkında bilgi...

Alıntı:
erdinç tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Oky, sanırım senin swift code dediğin şey banka kodu gibi bir numara. Bir de hesap numaranın uluslararası versiyonu olan IBAN numarası olması lazım. Hem swift (banka kodu) hem de IBAN (hesap numarası) mı istiyorlar?
açıkçası swift code'un ne olduğunu bilmiyorum ancak hesabınızın bulunduğu bankanın çağrı merkezini ararsanız numarayı hemen öğrenebiliyorsunuz. swift ve normal banka hesap numarası dışında herhangi bir numara istemiyorlar. yalnız aklıma takılan şu oldu: form ingilizce olduğu için hesap türünü sorduğu yerde biraz afalladım. cheking ya da saving şeklinde 2 seçeneğimiz var. çağrı merkezlerindekiler bunların ne anlama geldiğini bilmiyor. üstelik "press 9 for english" denedim, hani hiç değilse karşıma çıkacak adamın mesleki ingilizcesinden faydalanayım diye, hiçbir şey bilmiyorlar. sonra son çare amerikada işletme/ekonomi okuyan bir arkadaşımı aradım ve ondan checking'i işaretlemem gerektiğini öğrendim. umarım beni yanıltmaz

bir de e-mail support kullandım ve premier transaction olduğu için anında cevap veriyorlar, bunu da not düşmek isterim.