Konu Başlığı: Hostgator? veya Netfirms?
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 04.07.2007   #5 (permalink)
erdinç

erdinç's Avatar

Yer: Londra
Re: Hostgator? veya Netfirms?

Netfirms tavsiye etmiyorum. Kullanıcı panellerinde işlem yapmak neredeyse imkansız. Sürekli kilitleniyor veya bir menüyü tıklayınca "page not found" hatası alıyorsun. Netfirms'in websitesi kadar bozuk çalışan başka bir site görmedim.

Hesabımı iptal ettirmek istediğimde benden kullanıcı adımı ve şifremi istediler. Bu deli saçması bir durum. Hiçbir ciddi kurum kendi müşterisinin şifresini istemez. Bu bilgileri verirsem herhangi bir çalışan hesabıma giriş yapıp önceden kullanılan kredi kartı numaralarını görebilir. Dolayısıyla şifremi vermeyeceğimi söyledim. Onlar da hesabımı kapatmadılar. Hesabı kapatmak için aylarca uğraştım, sayısız email gönderdim.

Şifre göndermek istemiyorsanız size gönderdiğimiz welcome emailini bize gönderin, öyle de hesap kapatabiliriz diyorlar. Gönderdikleri hoşgeldiniz emailini geri gönderiyorum ama hesabı kapatmak yerine veya açıklama yapmak yerine tekrar aynı şekilde cevap veriyorlar: "Şifre göndermek istemiyorsanız size gönderdiğimiz welcome emailini bize gönderin, öyle de hesap kapatabiliriz". Birkaç defa bu şekilde aynı cevabı aldım.
erdinç şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin