View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 16.07.2007   #1 (permalink)
emremer

emremer's Avatar

Yer: Viyana, İstanbul
BlueHost 'da ki sitelere erişim

Sonunda yer, bant genişliği, Wordpress yedeklemede (PHP.ini) vs.. sorunu olmayan bir yer buldum diye şükrederken, buraya taşıdığım hiç bir siteye dün itibari ile ulaşılamıyor.

Bazı arkadaşların iddialarına göre nisan ayındaki andıç belgelerinin basına sızdırılması esnasında server olarak BlueHost kullanılmış. Bu yüzden ulaşılamıyor. Bu nasıl anlayış ve hukuksuzluktur pes doğrusu.

Suçlunun birisi telsim kullanıyor diye tüm telsim hatları kapamak gibi saçma bir durum.

Telefon açtığımdaki diyalog:
- Bluhost.com'da host ettiğim siteler var, bunlara ben ulaşamıyorum ancak sayaçtan almanya, abd vs den gelen ziyaretçiler var görebiliyorum. MSN den test ettik, almanyadaki arkadaş görebiliyorken ben göremiyorum.
ttnet DNS lerinde bir sorun mu var?

TTnet- Sadece sizin sitelerinize mi ulaşamıyorsunuz

- Hayır. Bluehost'da host edilen hiç bir siteye..

TTnet- Serverinizda problem olabilir

- Ama almanyadaki arkadaş girebiliyor şuanda

TTnet- 1sn sizi bekletebilir miyim.

zZzZz...

TTnet- Hattamısınız

- Evet

TTnet- bilgisayarınızı kontrol ettirdiniz mi?

- (!?) bilgisayarımda sorun yok. Yahoo Google vs. diğer yabancı sitelere girebiliyorum. BlueHost'dakilere giremiyorum. Araştırmak için baktığımda forumlarda başka arkadaşlarda bu derten muzdaripmiş konu açmışlar.. BlueHost'a ulaşmadıklarına dair.

TTnet- Yerel ağ ayarlarını kontrol ettiniz değil mi? sorun BlueHost ta da olabilir.

- Ama yurtdışındaki arkadaşlar nasıl girebiliyor o zaman

TTnet- Almanyadaki arkadaşınız girebiliryor ama siz giremiyorsanız sorun serverda olabilir.

- (?!?) Peki. Teşekür ederim. [[ //Kapatim en iyisi boşuna tel bari yazmasın]]

----
emremer şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin