Konu Başlığı: Markum.NET ve servisleri
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 01.08.2007   #1 (permalink)
pppzze

Yer: Istanbul
Markum.NET ve servisleri

Selam arkadaşlar,

Markum.net adlı şirket ile yaşadığım problemden bahsetmek istiyorum. Bundan 2 ay kadar önce arama motoru optimizasyonu aldım. Paket içerisinde sayısız arama motorlarına, dizinlerine, toplisterline kayıtın yanı sıra rapor da göndereceklerini belirtmişlerdi ve bende satın aldım. Fakat ne arayan var ne soran var. Üstelik Google, Yahoo ve MSN arama motorlarına kayıtlıydım. Bana kendilerini kaydettiklerini ve taahütü yerine getirdiklerini söylediler. Fakat kaydetmeleri gereken binlerce arama motoru ve bunların raporu nerde? Yok üstelik araayan soran analiz yapanda yokki bunlarıda taahhüt etmişlerdi. Kısaca dolandırdılar ve bunu sadece banada yapmadılar. Birçok arkadaşımın başına aynı şey geldi bu şirketten. Şu anda sizde sorunsuz çalışıyor olabilirsiniz fakat emin olun işin kırılma noktasında bana davrandıklarından farklı davranmayacaklardır size. Paramın iadesini istiyorum. Bunu onların yapmayacağı bir gerçek. Nasıl bir yol izlemeliyim. Nerelere başvurabilirim. Bankaya nasıl bir dilekçe vermeliyim. Ayrıca daha fazla webmaster a bu bilgileri ulaştırabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim. Yardım edip tecrübelerini paylaşırsanız sevinirim.
Kolay gelsin iyi çalışmalar.