View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 21.08.2007   #1 (permalink)
ysfozy

Yer: İstanbul
Site tasarımım hazır ama html haline getiremiyorum

Merhaba,

Okulum için bir internet sitesi hazırlıyorum. Tasarımını Photoshop ile yaptım. Kodlama bilgim var fakat Photoshop'ta oluşturduğum tasarımı bir türlü tablolara dönüştüremedim.

Maksimum 3-5 sayfa arası olacak. Acaba bununla ilgili bir ilanı nereye verebilirim? İş bölümüne baktım fakat orası şirketler ve iş arayanlar içindi. Ben sadece tasarımımı HTML haline getirebilecek bir arkadaş arıyorum. CSS2 olmasını istemiyorum, eski tip, tablo kullanılarak yapılması, kodlamayı yapabilmem için benim için daha uygun.

Photoshop içersindeki tüm içerikler ve fontlar layer şeklinde. Tasarımı slice ile parçalayacak arkadaşa pek zorluk çıkmayacağını düşünüyorum.

Ayrıca merak ettiğim acaba 3-5 sayfa için ne kadar ücret talep edilir? Herşey hazır, sadece tasarım template haline getirilecek

Şimdiden ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.

(Not: Fireworks ile slice yaptım ve hiç abartısız 1 haftadır Dreamweaver CS3 üzerinden çalışıyorum fakat sürekli sağda solda kaymalar oluyor, çok çaresiz kaldım ve pes ettim. Yani uğraşmadan buraya duyuru yapmış birisi değilim.)