Konu Başlığı: Vista'dan memnun musunuz?
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 24.08.2007   #16 (permalink)
cansurmeli

cansurmeli's Avatar

Yer: istanbul
Re: Vista'dan memnun musunuz?

Sayın Öztürk,

İlk olarak Vista bilgim ile eksiğim yok.Bilgisayarlara hakim biriyim.Uzun zamandır kullanıyorum ve artık çevremdekiler bana danışıyor.Bana bilmiyorsun demen beni kırdı.Oysa ben sadece tartışmak istemiştim.

Bu arada sürücü ve yazılımların Vista'ya entegre edilmesinde bence çok geç kalındı.Mac de veya Linux böyle bir şey olmuyor.Alıyorsun çalışıyor.

Ben sadece yakındıklarımı dile getirdim.Bence bir işletim sisteminin insanı uğraştırmaması lazım.Sonuçta Google'a girerek işimi hallediyorum fakat neden böyle bir şeye gerek var.Neden Mac'de olmuyor?Neden Mac OS X'in veya Linux'un yeni bir sürümü çıktığında böyle sorunlar yaşanmıyor ve kullanıcıları memnun kalıyor.Ara sıra büyük bilgisayar dergilerinde de Mac kullanan yazalar da benim dediklerimi diyor.Ve ayrıca "Vista'nın sürücüsü sorunu var" deyip diğer işletim sistemleriyle karşılaştırması gibi yazıları da yazıyorlar.

Vista'nın SP1'ine gelince.Ondan haberim var.Haberleri takip ederim.Her gün bunlarla ilgili e-postalar gelir ve RSS beslemelerini okurum.SP1'in gelmesi bile Vista'yı tamamlamaz.Daha bir sürü SP gelecek.Bakasana XP'ye SP3 gelecek.

Windows'da başka bir sorun da donanım halen düzgün çalışsa bile bilgisayar yavaş işliyor.Sürekli bakım istiyor.Daha geçen gün bir tanıdığım bana geldi ve Mac almak istediğini, Windows'dan usandığını söyledi.

Sonuç olarak demek istediğim Vista, Mac veya Linux'a göre daha hazır değil.Ve böyle bir karşılaştırma yapılabilir çünkü hepsi birer işletim sistemi.Böyle karşılaştırmalar sürekli yapılıyor.

Ben Mac ile memnunun ve bundan sonrada Mac ile devam edicem.Çevremdekilerede Mac'i tavsiye ediyorum.

Bu arada.Scriptman.Yazını beğendim.

Mesaj cansurmeli tarafından 24.08.2007 (09:48) yeniden düzenlendi. Açıklama: ekleme yaptım
cansurmeli şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin