Sayın Öztürk,
İlk olarak Vista bilgim ile eksiğim yok.Bilgisayarlara hakim biriyim.Uzun zamandır kullanıyorum ve artık çevremdekiler bana danışıyor.Bana bilmiyorsun demen beni kırdı.Oysa ben sadece tartışmak istemiştim.
Bu arada sürücü ve yazılımların Vista'ya entegre edilmesinde bence çok geç kalındı.
Mac de veya Linux böyle bir şey olmuyor.Alıyorsun çalışıyor.
Ben sadece yakındıklarımı dile getirdim.Bence bir işletim sisteminin insanı uğraştırmaması lazım.Sonuçta
Google'a girerek işimi hallediyorum fakat neden böyle bir şeye gerek var.Neden
Mac'de olmuyor?Neden
Mac OS X'in veya Linux'un yeni bir sürümü çıktığında böyle sorunlar yaşanmıyor ve kullanıcıları memnun kalıyor.Ara sıra büyük
bilgisayar dergilerinde de
Mac kullanan yazalar da benim dediklerimi diyor.Ve ayrıca "Vista'nın sürücüsü sorunu var" deyip diğer işletim sistemleriyle karşılaştırması gibi yazıları da yazıyorlar.
Vista'nın SP1'ine gelince.Ondan haberim var.Haberleri takip ederim.Her gün bunlarla ilgili e-postalar gelir ve
RSS beslemelerini okurum.SP1'in gelmesi bile Vista'yı tamamlamaz.Daha bir sürü SP gelecek.Bakasana XP'ye SP3 gelecek.
Windows'da başka bir
sorun da donanım halen düzgün çalışsa bile
bilgisayar yavaş işliyor.Sürekli bakım istiyor.Daha geçen gün bir tanıdığım bana geldi ve
Mac almak istediğini, Windows'dan usandığını söyledi.
Sonuç olarak demek istediğim Vista,
Mac veya Linux'a göre daha hazır değil.Ve böyle bir karşılaştırma yapılabilir çünkü hepsi birer işletim sistemi.Böyle karşılaştırmalar sürekli yapılıyor.
Ben
Mac ile memnunun ve bundan sonrada
Mac ile devam edicem.Çevremdekilerede
Mac'i tavsiye ediyorum.
Bu arada.Scriptman.Yazını beğendim.