aftermath'a
<BLOCKQUOTE><
font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</
font><HR>
amerikayi neden bastan kesfedeyim?
<HR></BLOCKQUOTE>
Sizi bilemem ama ben amerikayı yeniden keşfetmek yanlısıyım.Neden keşfetmeyim ki neden bu zevki sadece birisine bırakıp ben sadece geri kalanla yetineyim, neden hep başkalarının açtıgı yoldan yürüyeyim ya diger tarafta çok daha güzel bir dünya varsa ve bu dünyayı ilk keşfetme zevkini ben yaşayacaksam....
Uzun lafın kısası bu -amerikayı yeniden keşfetme- cümlesinden sıkılmaya başladım desem yeridir.Çogu konuda yerli yersiz yapıştırıyor degerli arkadaşlarımız bu cümleyi, ancak halen ben tam anlamını çözebilmiş degilim.Yani birileri bişeyleri buldu diye hep onlar mı kullanılmalı??Oysa ki bence yetinilmemeli daha güzeli için ugraşılmalı...
Diyecegim şudur elbette ubb'nin bu formu oldukça güzel ve de karmaşık bir
forum ve tümüyle kullanana ait olmasıda bir diger güzel yanı ama şu unutulmamalı en güzel degil daha güzelleri yapılabilir.Ama birileri keşfetti diye biz sadece manzarayı seyredersek zor.
Passion'a
<BLOCKQUOTE><
font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</
font><HR>
Yani yapanlar da var. Ama istediğimiz özellikler de hazırı varken ne gerek var?
<HR></BLOCKQUOTE>
Haklısın tabi hazırı varken neden taş atıp kolumu agrıtayım nasıl olsa birileri daima benim için hazırlayacaktır.
Bilinmez belkide hayatın dengesi budur birileri üretir, birileri tüketir önemli olan hangi tarafta olmak istedigindir...
Sevgi ve saygılarımla ...
------------------
º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º
>>> kasif <<<
º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º