View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 06.09.2007   #86 (permalink)
zorkestra

Yer: Adana
Re: forum üyeleri kendilerini tanitiyor

11 yaşında web tasarımıyla ilgileniyordum. O zamanlar Frontpage den sayfa tasarlardık tabi. Daha sonra ismini vermek istemediğim bir site çok paylaşım yaptığım için beni banlamıştı. Sebebini hakiketen bilmiyorum. O sitenin sistemine hayran kalmıştım. (O zamanki akıl) Sistemin adı phpBB Plus tı. Copyright taki linke tıkladım ve phpBB nin resmi sitesi vardı. Orada karıştırdım biraz ve phpBB Türkiye (canver) geldi. Free forum kurmuştum. Yani hazır forum. Ama bir düzembaz benden adminliği kaptı beni banladı O zamanki aklım işte. Teknoloji Televizyonunun bir forumu vardı. Orada bir soru sordum. Websitesinde üyelik sistemi nasıl oluyor diye. (hiçbirşey bilmezken) Sonra bana aspindir adlı birsiteyi önerdiler baktım. İçerikler vardı. Yüklemiştim bilgisayarıma. Ama çalıştıramıyordum. O zamanki bir arkadaşım (the_alorak) bana bu konuda çok yardımları dokundu. Lakin ben kendisine şu an ulaşamıyorum. phpBB de kendimi geliştirmiştim. Temalar, portallar yapıyordum artık. tema yapımı sırasında Dreamweaver la tanıştım. İşte hayatım orada değişmişti. Bu programı öğrenmeye başladım. Onda da kendimi geliştirdim. phpBB Temalarını artık daha profosyonel yapmaya başlamıştım. 4 arkadaş bir site kurmaya karar vermiştik. Bu site forum olacaktı ama phpBB değil Vbulletin di. Bu zaman dilimi 2 sene önceye denk geliyordu. Tabi o zamanlar lise 1 deydim. Ki para bizde ne gezer. Vbulletin i kaçak kullanıyorduk. Ama bunu ben hep itiraz ettim. En sonunda siteyi kapattım. ÖSS nedeniylede şu an kapalı ama seneye forum değil başka bir konseptle yayına sokacağım. Birşey hatırlatim. Ben hiçbir döküman olmadan ADSL olmadan Dreamweaver frontpage phpBB öğrenmiştim. Bu sene inşallah PHP yi öğreneceğim.
zorkestra şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin