11 yaşında
web tasarımıyla ilgileniyordum. O zamanlar Frontpage den sayfa tasarlardık tabi. Daha sonra ismini vermek istemediğim bir
site çok paylaşım yaptığım için beni banlamıştı. Sebebini hakiketen bilmiyorum. O sitenin sistemine hayran kalmıştım. (O zamanki akıl) Sistemin adı phpBB Plus tı. Copyright taki linke tıkladım ve phpBB nin resmi sitesi vardı. Orada karıştırdım biraz ve phpBB Türkiye (canver) geldi. Free
forum kurmuştum. Yani hazır
forum. Ama bir düzembaz benden adminliği kaptı beni banladı

O zamanki aklım işte. Teknoloji Televizyonunun bir forumu vardı. Orada bir soru sordum. Websitesinde üyelik sistemi nasıl oluyor diye. (hiçbirşey bilmezken) Sonra bana aspindir adlı birsiteyi önerdiler baktım. İçerikler vardı. Yüklemiştim
bilgisayarıma. Ama çalıştıramıyordum. O zamanki bir arkadaşım (the_alorak) bana bu konuda çok yardımları dokundu. Lakin ben kendisine şu an ulaşamıyorum. phpBB de kendimi geliştirmiştim. Temalar, portallar yapıyordum artık.
tema yapımı sırasında
Dreamweaver la tanıştım. İşte hayatım orada değişmişti. Bu
programı öğrenmeye başladım. Onda da kendimi geliştirdim. phpBB Temalarını artık daha profosyonel yapmaya başlamıştım. 4 arkadaş bir
site kurmaya karar vermiştik. Bu
site forum olacaktı ama phpBB değil
Vbulletin di. Bu zaman dilimi 2 sene önceye denk geliyordu. Tabi o zamanlar lise 1 deydim. Ki para bizde ne gezer.
Vbulletin i kaçak kullanıyorduk. Ama bunu ben hep itiraz ettim. En sonunda siteyi kapattım. ÖSS nedeniylede şu an kapalı ama seneye
forum değil başka bir konseptle yayına sokacağım. Birşey hatırlatim. Ben hiçbir döküman olmadan
ADSL olmadan
Dreamweaver frontpage phpBB öğrenmiştim. Bu sene inşallah
PHP yi öğreneceğim.