gün geçmiyor ki yeni bir buluşma daha gerçekleşmesin...
@cihangir (zok tanrısı) ile sabah nette karşılaşmamış olsaydım, ben geceden geldim, mekanın önünde çadır kurdum diyerekten inandırıcı olacaktım ama en azından oraya varan 3. kişiydim. üstelik buluşma saatinden 15 dk önce..
bu tarz çoklu buluşmaların belki ufak bir riski oluyor. herkes tam olarak eşit derecede birbiriyle kaynaşamayabiliyor. geliş gidiş saatleri de bunda etkin tabi ama yinede bir problem değil. böyle aynı mekanda, üstelik sizin için özel olarak (en azından ben bunun böyle olduğuna inanmak istiyorum :P )birleştirilmiş 12-14 kadar masalarda, bir arada oturmak, beraber olmak da "sen-sus-gözlerin-konuşsun" felsefesinin de karşı koyulmaz cazibesinin de katkısıyla "daha-ne-olsun-hacı?" dedirtebiliyor.
eski yeni arkadaşlarla konuştuk, bakıştık, el sıkıştık, öpüştük, yedik, içtik, tanıştık.. iyiydi yani.
bu arada
@ssönmez, kimin tişörtü en güzeldi seçebildin mi abi? :) aslında ben direkt Yves Klein mavisiyle gelip, kafadan göze girip, yarışmayı kazanmayı düşünüyordum ama şimdi o renk malum görünmüyor ya :p kimse de anlamaz diye düşünüp gereksiz hamle olur diyerekten vazgeçtim. siyah tişörtümün sol kolunda "now or never" yazıyordu onu da belirteyim de belki etkisi olabilir.. :)
bu arada v.2
@sunipeyk biraz daha kalsaydı star wars'çı oğlunu matrix'çi yapmak için girişimlerde bulunacaktım.. ama olmadı.. seneye artık diyorum..
bu arada v.3 her ne kadar
@Malina gelememiş olsa da mekan için çok teşekkür edebilirim. sırf
forum için değil ayrıca gidip gelecek bir yer keşfetmiş oldum sayesinde. epey güzeldi yani budur diyorum :)
bu arada v.4 valla yatın kalkın zok tanrısı
@cihangir'e dua edin. yani zirve fotolarını ifşaya açtığı için. ben
forum dışında (news gibi) yaptığımız etkinliklerde, gelmeyenlere bir tür nanik olsun diyerekten hiç bir şekilde paylaştırmadım fotoları.. yani sırf gelenlerin bildiği bir şifre ile ulaşılabiliyordu.. :) ben daha acımasızım bu konularda...
bu arada v.5 ben aslında zirveyi cumartesi diye mimlemişim kafama. ve cumartesi gittim mekana. tam tamına 39 kadar kişinin beni ektiğini görünce "böhüü demekki beni sevmiyorlarmış orada" diye kıllandım. sonra bir masada kalabalık bir kitle görünce yaklaştım yanlarına. "zok mu?" dedim.
ve "otur şöyle" dediler. pek bir iri göbekli abiler olduğunu gördüğüm için "peki abi" diyip oturdum. heralde zok'cular bunlardır, yapacak bişey yok diye düşündüm. akşam olunca da karanlıktan istifade kaçıverdim oradan. tabi gelip foruma "çok güzel bir buluşmaydı :D" diye yazacakken ertesi gün olacağını okudum. çaktırmadım. şu an ne diye anlatıyorum onu da bilmiyorum tabi..
(versiyon yükseltme hakkı yazarın paşa gönlünde saklıdır.. )