Konu Başlığı: domain backorder
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 17.09.2007   #12 (permalink)
oky

oky's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 12
Re: domain backorder

@erdinç;

aklıma yeni sorular takıldıkça mesajını tekrar okuyorum ve daha önceden ihtiyacım olmadığı için atladığım ilgili maddelere denk geldikçe ne kadar düzenli ve bilgilendirici bir mesaj olduğunu anlıyorum. bence forumun makale köşesine eklemelisin.

şimdi 1-2 sorum daha olacak izninle:

1-) snapnames'e göre yaklaşık 1 hafta içinde açık arttırması başlayacak olan istediğim domain'in registrar şirketi network solutions. ben snapnames'te teklifimi ekledim. peki networks solutions şirketi üzerinden biri backorder yaptığı zaman bu domain'in snapnames'e düşme ihtimali kalıyor mu? yani küçük şirketler domain'i snapnames'e göndermeden kendi üzerine alıyorlar ama büyükler bunu yapmıyor demiştin. network solutions siteye doğrudan girildiğinde bile bu domain'e backorder yapabilirsiniz diyor. bu biraz kafamı karıştırdı.

2-) snapnames'te minimum teklif $99'dı. bunu neye göre belirliyor, daha ucuza düşürme gibi bir ihtimalimiz yok mu? yani belki de tek teklif verecek olan benim. $99 dolar minimum teklif biraz fazla geldi açıkçası

3-) domain eski bir domain ve pagerank değeri de var. snapnames'te bu domain'i ben kazanırsam domain ilgili yerlerde, whois sorgularında falan yeni bir domain gibi mi görünür? yoksa eski bir domain olduğu anlaşılır mı? bir de snapnames'ten domaini kendime geçirmem pagerank'i ne derece etkiliyor, bu konuda bilgin var mı?

teşekkür ederim tekrar tüm bilgilendirici mesajların için..
çoğu kişi taktik icabı bu bilgileri paylaşmayı tercih etmezdi..