Konu Başlığı: domain backorder
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 18.09.2007   #14 (permalink)
oky

oky's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 12
Re: domain backorder

haklısın, çünkü ben artık bu domain alıp-satma sevdasından vazgeçtim diyebilirim çünkü tam anlamıyla kurtlar sofrası. ayrıca sermaye de gerekiyor. yani dediğin gibi type-in domain almak cesaret işi, o kadar parayı bir çırpıda bir isme vermek. 98 den beri internetteyim hatta ilk domainimi 99 yılında almıştım, 2000 yılında kendi 3 harfli nickimin domaini bile elimdeydi. bu kadar işin içinde olunca insan zamanında kapamadık diye yakınıyor böyle güzel domain'leri. şimdiki aklım olsaymış o zamanlar, daha doğrusu bi 5-6 sene kadar erken doğsaymışım çünkü o zamanlar çocuktum neticede, şimdi belki de hawaii'den sesleniyor olurdum gerçi bu hepimiz için geçerli. internet çok yeni ve sürekli değişiyor, geleceği kestirmek çok kolay değil. elimdeki domainleri teker teker siteye çevirmeye başladım. artık domain alırken de satmak amaçlı değil kendi kullanımıma göre alıyorum. çok heyecanlı ama bana göre olmayan bir iş olduğunu anladım. en azından şimdilik.

verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler

bu arada snapnames'in fiyatlandırmasına bir ilginç örnek daha. haftaya $99 dolardan açık arttırmasının başlayacağını söylemiş olduğum sözkonusu domaini hesabımdan çıkarmıştım ve tekrar arattığımda bu defa $59 fiyat biçildiğini gördüm

ilginç gerçekten, sanki kafasına göre yapıyor gibi.