Konu Başlığı: domain piyasası
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 19.09.2007   #48 (permalink)
akokom

Yer: İzmir
Re: domain piyasası

Merhaba sitenizi dün keşfettim domain ile ilgili bilgi ararken tesadüfen buldum.Öncelikle çok teşekkür ederim arkadaşlar tam bi derslik konu olmuş bence konu sabitlenmeli!
domain konusuyla tanışmam çok yeni daha 2 3 gün oldu bu başlıktan çok şey öğrendim fakat yeni olmam dolayısıyla kafamda daha bi çok soru var burda sormak istedim yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
1.Öncelikle bu piyasaya yeni adım atacak olan birisiyim kafamda 2 isim belirledim nerden nasıl başlamalıyım yani hangi siteden?
2.Sedo sırf park geliri için tercih sebebi olabilir mi?park gelirinden elinizde olan elde ettiğiniz gelirden örnek verebilir misiniz?yani ne kadar gerçekçi çok iyi olmayan türkçe bi domain için?
3.Örneğin sedo dan bi domain satın aldığımda bunu gittigidiyorda satabilir miyim?bu alışveriş zahmetli mi olur?
4.Daha önce söylediğim gibi kafamda 2 tane isim belirledim ve bunları www.leapfish.com adresinde yazdığımda alınmamış olmasına rağmen biri 50$ diğeri 70$ fiyat biçiliyor bu ne kadar gerçekçi güvenebilir miyiz?

şimdilik bunlar sorularıma cevap verebilcek arkadaşlar varsa onlara şimdiden tekrar teşekkür ederim...
akokom şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin