View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 22.09.2007   #20 (permalink)
webken

webken's Avatar

Yer: İstanbul
Re: isimtescil.net'ten uzak durun

Aslında alanadı olayı tıpkı hosting olayı gibi çok hassas bir konu. Sadece güvenlik ya da kişisel bilgilerin gizliliği de değil hadise. İşini iyi yapamayan, amatör ya da etik hassasiyeti gelişmemiş firmalarla çalışınca alanadlarınızdan da olabiliyorsunuz. İlk alanadımı acilhost diye bir firmadan almıştım ben de. Alanadını kendi adlarına kaydetmişler. Hostingi de onlardan almıştım. Verdikleri sözleri tutmayınca hostingi taşımak istedim. Alanadının süresi de bitmek üzereydi, ben de alanadını da transfer etmek istedim. Adamlar bana: bütün domainlerin tek bir şifresi var, veremeyiz. Domaininizin şifresini almak istiyorsanız şu kadar ücret karşılığı tekrar yenilemelisiniz. O ücret de normalin 2 katı felandı. Ben de kızdım almadım, olan benim gül gibi alanadıma oldu

Daha sonra başka sıkıntılar da yaşadım. O yüzden çok iyi biliyorum, alanadı olayı çok önemli. Hizmet, kontrol panel, özellikler açısından ben Directi'yi öneririm. Kişisel bilgileri de isterseniz ücretsiz olarak gizliyor.

Gerçi doğrudan Directi ile çalışamıyorsunuz sanırım, muhtemelen bir bayi ya da alt bayi olmuş oluyor. Ancak bayi sağlamsa hiç sorun yaşamıyorsunuz. Bende 100'ün üzerinde alanadı var, gayet iyi gidiyor şimdilik, Allah bozmasın

Unutmadan, fiyatlar da çok iyi. 6,20 - 6,45 arasında yeni alanadı ve yenileme fiyatları var.