Konu Başlığı: Domain hakkı
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 28.09.2007   #18 (permalink)
beyazcennet

Yer: Bursa
Re: Domain hakkı

arakdaşlar böyle bir sorun bende de var. Bir portalın alt domain olarak kullandığı bir sektörün , domaini de bende.Aradılar , kapatmassam mahkemeye verecekmişmişler , bende verin dedim nereye verecekseniz diye ,böyle firmalar hemen istedikleri herşeye yargı kararı ile ulaşabilecekelrini mi sanıyolar acaba ?
Sonuçta onların ne sitesine benziyor , ne de logolarını kullanıyorum.sektör aynı ama tamamen farklı bir site,ayrıca uyarımda var "herhangi bir ticari firma ile bağlantımız yoktur" diyede.3-5 sene emek verdiğimiz sitelerimizi hemen pat diye yargı kararıyla almaları sizce mantıklı.gerçi alabileceklerini sanmıyorum ama.Aynı şekilde başka bir domain daha vardı elimde bu şekilde , o firmada aradı ve direk "kaça satıyosunuz " diye sordu.Yok amhkemeye verecem cart curt felan demedi.Bu konuda en belirgin örnekler nelerdir arkadaşlar.brad güzel bir colaturka örneği var.bu örneklleri çoğaltmanız mümkün müdür ve nasıl bir yol izlemeliyim bende bu dava açacam diyen firmaya karşı acaba _? görüş ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
beyazcennet şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin