Haklısın. Türkiye'de profesyonel ve çalışanla firmalar arasındaki güveni kesin olarak sağlayacak yapının oturtulması için kesinlikle sabır ve zaman gerekiyor... Bizce o sürecin sonuna yaklaştık ve zaman doldu; böyle olsun istiyoruz. Bir
freelance çalışan olarak yazıyorum : İnşallah
freelance çalışanların ve firmaların güvenle (yani gerçekten güvenle) sıkıntılarına çare olacak bir sistem olacak. İddialı değilim ama bunu arzuluyorum.
Sanat ve tasarım portalı olan Dinodream.com ve Dexigner.com konuları farklı olmakla birlikte , insanların alıştıkları ve insanların çabuk kabullenmeleri için referans alınabilecek yapılardı. Biraz tasarım gözü olan herkes yapı olarak benzerlikler olduğunu görebilir zaten (bu konuda tebrik ediyorum sizi ). Evet evet bir esinlenme sözkonusu. Başlangıç için doğru bir karardı, ihtiyaca cevap verdi. Hatta bir strateji hatası yüzünden yanlış anlaşılmış olmasaydım çok beğendiğim dino ve dexigner'de ortak noktalarda buluşulabilirdi (uzun hikaye). Çünkü
ticari kaygılardan çok ihtiyaca cevep verme, bir yaraya melhem olma ve hizmet verme çabası ağır basıyor freelancecalisanlar.com'da.
Yinede tırnak içinde söylemem lazım. "iddialı değilim ve insanları memnun edecek güzel bir sistem arzuluyorum" ... Bunun için çalışıyoruz zaten.