View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 29.09.2007   #28 (permalink)
scriptMan

scriptMan's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 14
Re: Freelance İş Barındıran Siteler!

Alıntı:
aysanlevent tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Haklısın. Türkiye'de profesyonel ve çalışanla firmalar arasındaki güveni kesin olarak sağlayacak yapının oturtulması için kesinlikle sabır ve zaman gerekiyor... Bizce o sürecin sonuna yaklaştık ve zaman doldu; böyle olsun istiyoruz. Bir freelance çalışan olarak yazıyorum : İnşallah freelance çalışanların ve firmaların güvenle (yani gerçekten güvenle) sıkıntılarına çare olacak bir sistem olacak. İddialı değilim ama bunu arzuluyorum.

Sanat ve tasarım portalı olan Dinodream.com ve Dexigner.com konuları farklı olmakla birlikte , insanların alıştıkları ve insanların çabuk kabullenmeleri için referans alınabilecek yapılardı. Biraz tasarım gözü olan herkes yapı olarak benzerlikler olduğunu görebilir zaten (bu konuda tebrik ediyorum sizi ). Evet evet bir esinlenme sözkonusu. Başlangıç için doğru bir karardı, ihtiyaca cevap verdi. Hatta bir strateji hatası yüzünden yanlış anlaşılmış olmasaydım çok beğendiğim dino ve dexigner'de ortak noktalarda buluşulabilirdi (uzun hikaye). Çünkü ticari kaygılardan çok ihtiyaca cevep verme, bir yaraya melhem olma ve hizmet verme çabası ağır basıyor freelancecalisanlar.com'da.

Yinede tırnak içinde söylemem lazım. "iddialı değilim ve insanları memnun edecek güzel bir sistem arzuluyorum" ... Bunun için çalışıyoruz zaten.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortak bir proje olduğundan, yazılım bitmeden önerileriniz ve beklentileriniz konusunda lütfen yazın: destek@freelancecalisanlar.com
Teşekkür ederim Pek çok hedefin vadesini kısaltmak adına tasarım için başlangıçta böyle bir karar vermek yerinde bence de. Elinize sağlık.

Umarım proje Türkiye'de çalışan "freelancer" ların işini kolaylaştırır ve ihtiyaçlarını karşılar. Destek olabileceğimi düşündüğüm konularda sizinle irtibata geçmeyi isterim.