View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 17.10.2007   #3 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169
Re: ana sayfa içeriğinin butun ile tutarsizligi

@kuduk, saniyorum su anki asil problemimiz, anasayfa düzeninin yeteri kadar sade ve anlasilir olmamasindan kaynaklaniyor. Özellikle görsel kullanimi bunu sanki olumsuz etkiledi. Yoksa kültür ve sanat ile ilgili konular, etkinlik duyurulari vb. Zoque'un bir parcasi. Her ne kadar web ile ilgili konular arasinda biraz geri plana düsüyor olsalar da, biraz daha ön plana cikarilmari gerekiyorlar.

Dünden beri yeni bir anasayfa düzeni üzerinde calisiyorum. Bir süredir aklimda olmasina ragmen, bu mesajdan sonra artik bununla bir an önce ilgilenilmesi gerektigi fikrine vardim. Belki birkac düzenleme/denemeden dolayi, su anki anasayfayi gecici bir süreligine kaldirarak, forum anasayfasina yönlendirebiliriz. Bir aksilik olmazsa, birkac gün icinde yeni anasayfamiz hazir olacak. Bu dogrultuda bunun üzerinde yapilmasi gereken degisiklikler, genel konsepte uyum vb. birkac kriteri de göz önüne alarak yine fikir alisverisine devam edebiliriz.