Konu Başlığı: Paypal hakkında
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 22.10.2007   #16 (permalink)
ixtapa

Yer: Ankara
Re: Paypal hakkında

Başta önceki mesajlardan birinde geçen bir farklılıktan bahsedeyim;

Paypal'a kayıt olup kredi kartınızı doğruladıktan sonra herhangi bir faks göndermeniz gerekmiyor. Ben yaklaşık olarak o satırlar yazıldığı zamanlarda Paypal'a kayıt olmuştum. Hesap özetim elime ulaştıktan sonra kredi kartımı doğruladım, o zamanda beridir herhangi bir belge istenmedi. Güle güle harcıyorum.

İkinci olarak, geçenlerde amcam Paypal'a kayıt oldu ve söylediğine göre 1.95 dolar hesabınızdan düşüyormuş.

Son okuduğum birkaç mesaja kadar Paypal'ın Türkiye'ye ödeme yaptığını bilmiyordum. Az önce mesajları okuyup Paypal hesabıma girince İkinci sekmedeki "Withdraw" yazısına tıkladım. Oradan anladığım kadarıyla Visa kartıma ödeme alabiliyorum ama bunun bedeli 5 dolar. Bir de minimum Ödenebilecek meblağlar listelenmiş. Hemen aktaralım:

Currency Balance Minimum Amount
Australian Dollars $15.00 AUD
Canadian Dollars $15.00 CAD
Czech Koruna 240.00 CZK
Danish Krone 60.00 DKK
Euros €10.00 EUR
Hong Kong Dollars $80.00 HKD
Hungarian Forint 2,100 HUF
New Zealand Dollars $15.00 NZD
Norwegian Krone 65.00 NOK
Polish Zloty 30.00 PLN
Pounds Sterling £6.00 GBP
Singapore Dollars $15.00 SGD
Swedish Krona 80.00 SEK
Swiss Francs 13.00 CHF
U.S. Dollars $10.00 USD
Yen ¥1,000 JPY

Bizim daha çok muhatap olduğumuz para birimi Amerikan Doları olduğundan genelde lazım olacak minimum ödeme meblağı da 10 dolarmış demek ki. Yazdığına göre 5-7 gün içinde hesaba ödeme yapılıyormuş.

Bunu öğrenmek bana mutluluk verdi. Bir de yüksekçe bir kazanç kapısı bulursam ödemeyi mutlaka denerim.
ixtapa şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin