Konu Başlığı: Xhtmlmutfaği
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 25.10.2007   #9 (permalink)
cgencer

cgencer's Avatar

Yer: istanbul
Re: Xhtmlmutfaği

servisinizin ihtiyaca cevap vermesi, işinizi kaliteli yapmanız ve xhtml odaklı tasarımların artmasını istemenize bir şey demedim ki. hatta bunlar güzel tarafları; ben de elimdeki bazı işleri aktarmayı düşünebilirim.

forumda belki 3-5 kişinin ilgisini çekerim belki, bi de backlink alsam ne güzel diye düşünen insanlarla sıklıkla karşılaşıyoruz. hatta bu taleplerini açıkaç söyleyip rica etse birşey denmez bile, yardımcı da olunabilir. ama yorum isteyerek gerçek amacını gizlemeyi tercih edenleri gördükçe doğal bir refleks, ifadem. yorumları okuyunca söylediğimin gerçek olmadığını biraz biraz gördüm. bazen ayırt etmek için biraz konuşmak, karşı tarafı tnımak gerekiyor.

servis güzel bir servise benziyor; belki tasarımda dikkat edilmesi gerekenler diye bu işleri bilmeyen ajans ya da şriketlere yönelik birkaç eğitici döküman koymak, sitenin erişilebilrliğini ve ürünün tercih edilmesini artırabilir.

kolay gelsin,

ps: bu arada Paypal ödeme seçeneğini de koymanızı, ingilizceyi de eklemenizi öneririm. çok daha başarı getirir.