Merhabalar
Genelde
web firmaları tarafından da eksik olan bir sektöre el attığınız için tebrik ederim. Açıkçası
web firmalarından da çok sayıda müşteriniz olacağını zannediyorum.
Zira eski çalıştığım şirketlerden birine yurtdışından sadece xtml dönüşümün yapılması için sadece tasarımlar gönderiliyordu. Yurtdışı firmaları bu konuda daha hassas. Yaygın-yaygın olmayan browserlarda test edip en ufak bir pixel kaymasında geri dönüyor iş. Yurt dışı işlerin de geleceğini düşünürek fiyatlarınızı buna göre ayarlamanızı öneririm. En azından yurtdışlı işler için başka bir
site açmalısınız.
Girişiminizin haberini forumda okuduğumda cssmania'da 1-2 hafta önce gördüğüm bir
site -
http://cmsthemer.com/ - aklıma geldi ve çok ilginç bulmuştum. bu tür bir girişme girmenizden açkçası sevinç duydum.
Anasayfa tasarımınız ne yaptığınızı açık ve net olarak ortaya koymuş. Fakat alt sayfalarda örneğin
tarife gibi sayfalarda çok uzun yazılardan kaçınmalısınız. uzun yazıları
site ziyareçisinin detayını tıklayıp göreceği hale getirmelisiniz. Uzun yazıyı maalesef okuyacak ziyaretçi kitlesi bulmak zor ve bu yazıyı okuyacak kişinin dikkatini toplaması hiç de kolay değil.
Size iş verecek kişilerin avantajlarının v.s. nin neler olacağını görsel bir animasyonla anlatmanız zannedersem daha iyi anlaşılmanızı sağlayacaktır.
Son olarak tasarım açısından küçük bir önerimi sunmak istiyorum. Alt sayfalarda
site başlıklarınız için keşke sIFR kullanmasaymışsınız. Zira benim gibi adblock plus v.s. kullanan ziyaretçiler için tasarım hoş durmuyor. Zaten sitenizde kullandığınız başlık sayısı sınırlı sayıda. sIFR yerine
CSS ile
image replacement tekniği kullansanız daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
Bu güzel girişiminizde size başarılar dilerim. Umarım herşey gönlünüzce olur.
Sevgiler.
Saygılar.