Alıntı:
nurkan tarafından gönderilen mesaj:
Elinize sağlık proje çok güzel.
site üzerinden sormadım ama kafama takılan nokta Wordpress ve xtcommerce temaları neden bu kadar pahalı? standart çeviri olan 249 usd kaç sayfa için alınıyor? benim yazdırdığım basit bir sipariş sistemi var bunun ücretlendirmesi sayfa saysınıa göre mi yapılıyor?
teşekkürler
|
XT:Commerce'in fiyat olarak pahalı olmasının nedeni sistemin gerçekten inanılmaz karışık olmasından kaynaklanıyor. Her temada ana
tema dosyalarının dışında sitenin belli bölgeleri için temaya uyarlanmayı bekleyen 50'den fazla dosya var. Bu dosyalar teker teker temaya uyarlanıyor, üstelik birçoğunda table sistemi kullanılmak zorunda kalınıyor. Üstelik bunların hepsini çok kısa bir süre içerisinde yapmak zorundayız.
Kısacası fiyatın yüksek görünmesinin nedeni bu. İnanın bana iş sonunda müşteri de verilen emeği anlıyor. Zira basit, klasik görünümlü shop sistemleri bile yüzlerce dolara satılırken, biz müşteriye onun zevkine göre giydirilmiş, dünyanın en çok kullanılan shop sistemlerinden birini teslim ediyoruz. Kaldı ki xt:commerce'i kullanmak isteyen her kişi yanında 1 yıllık destek satın almalıdır ve bu da 98 euro yani 140 dolar. Yani herşeyin yanında müşteriyi bundan da kurtamış oluyoruz...
249 dolar sayfa başı ücreti, zira aksi taktirde müşteri 10 sayfa da sunabilir. Fakat bunun yanında sonraki sayfalar 75 dolar gibi bir fiyata düşüyor. Müşteri ilk veya ilk iki sayfayı yaptırıp kendi çabalarıyla devamını da getirebiliyor... Fazla sayfa sayısı varsa özel tarife de sunulabiliyor.
Fiyatlar üzerine çok çok tartıştık. Normal fiyatlarımızın kesinlikle üzerine çıkmadık, aksine indirmeye çalıştık. Zaten bu fiyatların iyi ve kaliteli
web sitesi isteyenler, işi anlayanlar ve özellikle ajanslar için çok fazla olmadığına inanıyorum...
Yorumunuz için teşekkürler.