Konu Başlığı: Hukuki sorun?
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 31.10.2007   #7 (permalink)
cgencer

cgencer's Avatar

Yer: istanbul
Re: Hukuki sorun?

bir ara şöyle bir yazı yazmıştım nurkan:

Benim de bir e-bay'im olsun

değindiğin mesele çok doğru. müşteri, vizyon (gelecek planları, ne yapmak istediği) ve kültür (işin gerektirdiği temel bilgiler, farklılık yaratacak bakış açısı ve bunu düşünebilecek bir beyin) eksikliğinden dolayı hadi bir ticaret sitemiz olsun, zengin olalım ister. herkes bunu ister, hatta internet üzerinde son zamanlarda nasıl zengin oluruz konulu bir araştırma yapıyorum. olunabileceğini bildiğimdne değil, bu alanda önerilenlerin aslında ne kadar basmakalıp hayal tacirliği olduğunu görmekten... neyse, vizyonu ve kültürü olmayan bir müşteriyle zaten çalışmayı baştan reddederim. işi alacaz, yaparız abi yaklaşımı tam bir amatörlüktür ve bir işveren olsam ve bana o yaklaşımla gelse birisi, aynen kapıyı gösteririm. işine güvenmeyen, kişisel tavrı ortaya çıkmayan, benim işime de fark yaratmayacak insanlarla vakit kaybedemem. bunu arkadaşları aşağılamak için söylemiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın. ama bir işi yapmak için 3-5 ay, 1-2 senelik bilgi yeterli değil ne yazık ki. bu alanda en az 5-6 iş yapmış, bu işlerden bir deneyim elde etmiş ve artık neyin nasıl olması gerektiğini bilen, işi biraz da sırtlanabilecek biriyle çalışmak her zaman daha yararlı olmuştur. staj yapanlar, deneme yapanlar da yaptıklarını yapmaya devam etsin.