Diğer mesajda da yazdım, Grid'e de dikkat.
Teknik servis elemanları ile ilgili ise şunu söylemek istiyorum; eğer
server'ınızı yani donanımınızı kendiniz veriyosanız, tabii ki üstüne de işletim sistemini ve diğer programları kendiniz kuruyorsanız, hiçbir servis sağlayıcı size teknik olarak yardım edemez. Servis sağlayıcı sadece sizin makinenizi sürekli olarak anlaşılan hızda
internet'e bağlamakla yükümlüdür. Zaten bütün işletim sistemlerini (hadi Windows ve Linux'ları az çok bilenler vardır diyelim) çok iyi bilen birini veya birilerini bulmak da neredeyse imkansızdır. Hele bu
server'lara kurabileceğiniz yüzlerce
mail server, ftp
server, istatistik
server, vs. programları var, bunların hepsini iyi bilen biri dünyada yoktur.
Eğer firmadan dedicated
server alıyorsanız da pek değişen birşey olmaz. Firma size işletim sistemini kurar ve makineyi size teslim eder. Ondan sonra siz üstüne diğer programlarınızı kurarsınız, yukarıda yazdığım nedenlerle firmanın size desteği yine sınırlı olacaktır. Ancak firma istediğiniz programların tümünü kurar, o zaman size tam destek vermekle yükümlüdür. Bu da programların lisans ücretleri nedeni ile hiçbir firmanın yanaşmak istemeyeceği bir şeydir. Mesela Speedlayer size dedicated
server'ı Windows 2003
server + Plesk kontrol panel kurarak teslim eder, siz de
mail server olarak SmarterMail kurdunuz diyelim, şimdi SmarterMail'de oluşacak bir problemden kim sorumlu olacaktır. Sanıyorum Speedlayer bu konuda bir sorumluluk almaz, yine siz problemle ilgileneceksiniz.
Bu nedenler ile teknik servis'te arayacağınız şeyler telefonla aradığınız veya
mail yolladığınız zaman hızlı cevap ve cevabın peşinden hızlı hareket etmeleri olacaktır. Tabii profesyonel iş dünyasında yeri olmasa da teknik servis elemanlarının iyiniyetleri de çok önemlidir. Ben bu konularda Teklan'dan çok memnunum, ne zaman arasam isteklerim çok hızlı bir şekilde yerine getirildi ve çalışan arkadaşlar her zaman sorunum çözülene kadar ilgilendiler.
Borusan'da iken bir gece
server'a update yaptık ve
server çakıldı. Arayıp restart etmelerini istedik, 15 dakika sonra restart ettiler ama
sorun çözülmedi. Hemen gelip bakalım dedik, ancak sabah mesai saatinde gelebilirsiniz dediler. Önce telefonda bağrış çağrış, sonra da hızla data center'larına gidip orada bağrış çağrış bir şekilde içeri girip
server'ımıza müdahale edebildik. Böyle servis sağlayıcılar da var diye bilmenizi istedim.