1 mbit hat için konuştuk, ne kadar bant genişliği vereceksiniz dedim, 316 gb dediler( doğru cevap:P), ayrıca %20 oranında esnetebiliyorlarmış. Cumartesi günü olduğundan 2 kişi vardı, biri zaten bizimle muhattap oldu, diğeri ise sistemleri izliyordu. Bize 7/24 sorunlara müdahele için helpdesk imiz var diyorlar fakat cumartesi günü sadece bir kişinin monitörden
grafik izlemesi haricinde ne bir teknik müdahele, ne de yetkili birini gördüm. Ya hiç sorunları yok, ya da çalışan yok:P
Aralık sonu ocak başı gibi bir sürede sunucuyu test edeceğim, daha sonra da satın alıp almayacağıma karar vereceğim.
server ve ilk seferlik işletim sistemi kurulumu yapıyorlar, daha sonra tüm işlemler müşteriye ait.
Atx kasalar ile çalışıyorlar, rack sunucular, müşterilerin getirdiği kendi sunucuları, rack satışı yapmıyorlar.
Atx kasalar ise oem. yani sistemler toplama.
internethaber.com gibi bir sistem, sahibinden.com gibi bir sistem orada nasıl barınıyor bu durumda, anlamadım. çünkü sadece iki kişi gördüm. demek ki sorunsuzlar, ama konuşmalarının bir bölümü tatmin etmedi diyebilirim.
Sırf bilerek jeneratör kapasitesini vs sordum, mesela bu jeneratörün gücü nedir dedim, tam bilmiyor ama 80 kVa lıkmış tek bir ups:P
700mbit lik metro ethernet hatları var fakat 1 gbit e kadr çıkaracak durumdalarmış. 300 mbit ekleyebilecek durumdayız mı demek istedi, yoksa 300mbit boş hattımız var bazı durumlara karşı mı demek istedi bilmiyorum.