View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 04.11.2007   #1 (permalink)
aspcibertan

Yer: KOCAELİ
Bir proje için yardım ve fikir..

Merhabalar.
Beta yayınına geçmeden aslında projeyi tam anlamı ile açıklamak istemiyorum fakat yardım havuzu gibi düşünebilirsiniz; bir iki konuda sorum var.
site tamamı ile ücretsiz olacak, yani ücretsiz üyeliğin yanında ücretli üyelik gibi bir seçenek sunmayacağım, çünkü yayına geçirmek istediğm bu site eğer ücretli versiyon olarak da tasarlanırsa yanlış anlaşılırım, çünkü bu tarz konuda para konusu geçmemeli, hassas bir konu; şuna bak yardım sitesi açıp bizi sömürmeye çalışıyor desinler istemem hakkımda.
Malumunuz bu sitenin harcaması çok olacak, çünkü anlık olarak sms gönderme sistemi yazacağım (bir firmadan sms paketleri satın alacağım sms göndermek için -firmanın fatura kesmesi çok önemli-, bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.) ve ücretli üyelik koymayacağım için bana maliyeti çok olacak, tabi sunucu vs masrafları da düşünürsek baya zor olacak benim açımdan.
Bu yüzden Paypal ile bağış sistemi düşünüyorum.
Bir de bağış yapanları sitede yayınlamayı ve ekran görüntülerini koymayı, bu gelen paraların nereye harcandığına dair faturaları da siteye koymayı düşünüyorum.
Siz bu tarz bir sistem için ne düşünüyorsunuz? Sizce bağış yapan olur mu, ya da sadece sms kredilerini sömürecek kişilerin mekanı mı olur?

(site üzerinden yapılan tüm işlemler kayıt altına alınacak, kim kime ne zaman yardım sms i yollamış vs vs-kredi kartı gibi bilgiler hariç, o bilgi Paypal sayfasında girilecek- bu yüzden sırf sms leri sömürmek için gelenler engellenecek tabi ki, ancak proje hedefine tam anlamı ile ulaşır mı bu şekilde?)
aspcibertan şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin