View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 09.11.2007   #9 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169
Re: ana sayfa içeriğinin butun ile tutarsizligi

Öneriler dogrultusunda son 1 hafta icinde bir takim ufak degisiklikler yaptim.

Su an icin, www.zoque.net ve forum.zoque.net domainlerini ayrilmis bulunuyorlar. Zoque.net sadece anasayfaya, forum.zoque.net ise artik forum ana kategorilerinin listelendigi sayfaya yönleniyor.

Zoque.net sayfasi forumdan; gündem ve makaleler bölümünden son 7 konu (+icerik) ile son güncellenen 15 konuyu, ilaveten galeri.zoque'dan yine son eklenen ve güncellenen görseller ile ilgili bilgileri barindiriyor.

Makale ve gündem bölümlerine ait sayfa düzenini yeniden gözden gecirerek, klasik forum kategorisi havasindan kurtarmaya calistim: http://forum.zoque.net/makaleler

Su an icin önem derecesi bakimindan tasarim ile ugraslara, en azindan bir süre ara vererek, makale bölümü ve makale yazarlarini motive etmeye ve katilim cazibesini artirmaya yönelik birkac fikri hayata gecirmek icin ugrasmak istiyorum. Saniyorum yeni forum sürümü ve gelen yeni özellikler dolayisi ile anasayfada belki yine bir takim düzenlemeler yapmamiz gerekebilecek.

Alıntı:
çok abartmak istemem ama iGoogle veya live space'in yaklaşımı sanki doğru.
Teknik bilgim bu konuda sinirli oldugundan, gerceklestirmem su an icin mümkün degil. Fakat bunu bir kenara not aliyorum. Su an icin tüm önerileri gerceklestirememis de olsam, ileride yine bu konuya geri dönererek uygulanabilirliklerini yeniden gözden gecirmeye calisacagimi belirtmek istiyorum.

Hepinize fikirleriniz icin yeniden tesekkürler ederim.