View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 16.11.2007   #16 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169
Re: Google Adsense Artık Daha Az Kazandıracak

Alıntı:
sahip tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Google'a yazan olursa bir zahmet şu Adsense reklamlarında linklerin sadece renklerini değil her türlü özelliğini düzenleme getirsinler bari. Bazen sadece renk değiştirmek reklamları içerik ile aynı yapmaya yetmiyor.
Google'a email göndermeyi düsünüyorum. Yazacagim email de reklamverenler haricinde yayincilari da bir takim secenekler getirilmesini önermek istiyorum. Bu acidan yayincilar olarak bizlerin genel olarak karsilastiklari problem ve cözüm önerilerini bu konu altinda tartisabilirsek, bu konuyu onlara da iletebilirim. Zamaninda Google'a logo yaptirtmistik, neden reklam yayincilari olarak öneri ve isteklerimizi belirtmekten kacinalim?

@Sunipeyk "Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış!" hareketinin bize herhangi bir getirisi olacagini sanmiyorum. Burada bizi rahatsiz eden ve üzerine eginilmesi gereken asil konu, bence, tiklama basina verilen 1-2 centlik tiklama ücretleri olmalidir.